Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Top 5 luonnonkosmetiikkatuotetta

naturalstuff

 

Miksi kannattaa käyttää luonnonkosmetiikkaa?

Yksi hyvä syy, miksi kannattaa käyttää luonnonkosmetiikkaa: tuotteiden valmistuksessa käytetään luonnollisia raaka-aineita. Tuotteessa käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän prosessoituja ja luomuraaka-aineita käytetään niin paljon kuin on mahdollista. Erityisesti luonnonkosmetiikkatuotteiden valmistuksessa huomioidaan tuotteen koko elinkaaren vaikutus ihmiseen ja ympäristöön. Luonnonkosmetiikkatuotteiden ansiosta synteettisten kemikaalien altistuminen vähenee, sillä tuotteet eivät sisällä mm. synteettisiä hajusteita tai väriaineita, säilöntäaineita ja Alkyylisulfaatteja (esim. Sodium laureth sulfate). Käyttämällä luonnonkosmetiikkaa, ravitset ihoasi luonnollisilla raaka-aineilla.  Eikö olisikin mukavaa käyttää tuotteita, jotka eivät aiheuta haittaa luonnolle tai ihollesi?Tässä ovat meidän top 5 lempparituotetta:

kosmetiikka

1.Urtekramin Rasul Shampoo
Urtekramin tuotteet ovat edullisia ja helposti saatavilla eri verkkokaupoista. Rasul shampoo on mukavan raikkaan tuoksuinen ja sen hoitavat ainesosat ovat aloe vera ja glyseriini. Rasul-saippuasaven ansiosta shampoo tuuheuttaa hiuksia.

2. Hurraw! (Green Tea Lip Balm) -huulirasva
Hurraw! -huulirasvat ovat herkullisen tuoksuisia. Green Tea – huulirasva on erityisen raikas ja teemäisen tuoksuinen. Hurraw!:n huulirasvan voiteet sisältävät kylmäpuristettuja kasviöljyjä kuten kookosöljyä ja kaakaovoita, jotka hoitavat huulet pehmeiksi.

3. Acorelle Beach Water Body Mist
Acorellen Beach Water on aivan hurmaavan tuoksuinen vartalosuihke. Vartalosuihkeessa yhdistyy lempeästi jasmin ja appelsiinikukan tuoksu. Suihkuttamisen jälkeen tuoksu pysyy muutamia tuntia iholla, eikä myöskään ole liian voimakastuoksuinen.

4. Patyka Pearl Grape Body Wash -suihkugeeli
Patykan tuotteet ovat hinnakkaita, mutta erittäin laadukkaita. Suihkugeeli tuoksuu hedelmäiseltä ja makeahkolta. Suihkugeeli on helposti vaahtoutuva ja hellävarainen. Sopii siis kaikille ihotyypeille.

5. Madara Purifying Foam -puhdistusvaahto
Miedon tuoksuinen ja hellävarainen siankärsämön uutetta sisältävä puhdistusvaahto poistaa hyvin meikin. Vaahtoa voi käyttää myös silmämeikkien poistamiseen.

Palvelustamme löytyy muutamia verkkokauppoja, joista voit ostaa luonnonkosmetiikkaa:

 

Pistä luonnonkosmetiikkaa tilaukseen ja tee palvelus terveydellesi ja luonnolle! 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös