Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Uudistuksia bonusten tiloihin

shutterstock_307999805

Päätimme selkeyttää bonusten tiloja. Jatkossa bonuksesi voivat olla seuraavissa tiloissa:  

  • Arvioitavana
  • Hylätty
  • Lisätty saldoon

Käytännössä olemme jättäneet pois ”Hyväksytty”-tilan. Teimme tämän kahdesta syystä:

1) Olemme saaneet paljon palautteita siitä, että “Hyväksytty” ja “Lisätty saldoon” -tilojen eroa on vaikea ymmärtää. Osa tulkitsee “Hyväksytty”-tilaa siten, että bonus on jo maksettu. Bonus on maksettu siinä vaiheessa, kun tilana on “Lisätty saldoon” ja “Hyväksytty”-tila taas on yhteistyökumppanimme antama vahvistus siitä, että tästä bonustapahtumasta ollaan maksamassa meille myyntipalkkiota.

2) Muutaman yhteistyökumppanimme kautta ei päivity tietoa käyttäjätunnukselle asti siitä, että tapahtuma on muuttunut välissä “Hyväksytty”-tilaan. Tällöin bonustapahtumat muuttuvat “Arvioitavana”- tilasta suoraan “Lisätty saldoosi”-tilaan, kun maksut ovat saapuneet meille. “Hyväksytty”-tila jää siis teknisistä syistä välistä pois.

Jatkossa bonukset kirjautuvat arvioitavaan tilaan ja odottavat joko hylkäystä tai maksua yhteistyökumppaniltamme. Bonusten maksuaika pysyy kuitenkin samana, joka on n. 8-18 viikon päästä tilauksen maksamisesta. Hotellivarausten  ja muiden matkailualan bonusten maksut saapuvat normaaliin tapaan reissun jälkeen n. 8-18 viikon päästä.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös