Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Uusia ominaisuuksia Bonuswayssa

^775C571D871191EBAF0A3B745139BC8A8648712FC9CE8400C7^pimgpsh_fullsize_distr

Bonuswayssa on tänään jännittävä päivä. Olemme tuoneet käyttöösi ison määrän uusia ominaisuuksia ja parannuksia, joilla pyrimme tekemään palvelustamme juuri sinulle entistä mukavamman käyttää.

Uusi kotisivu

koti

Kun kirjaudut sisään palveluumme, näet uuden kotisi Bonuswayssa. Tältä sivulta löydät tiedon uusista bonuksista käyttäjätunnuksellasi sekä uudet tarjoukset kauppoihin, joita seuraat Bonuswayssa. Voit seurata haluamiasi kauppoja yksinkertaisesti klikkaamalla sydäntä kaupan nimen vieressä.

Kaverisi Bonuswayssa

Näyttökuva 2016-06-29 kello 12.14.18

Voit nyt etsiä kaverisi sähköpostiosoitteen avulla Bonuswaysta ja lähettää heille kaverikutsun. Jos kaverisi ei ole vielä Bonuswayn käyttäjä, voit helposti kutsua hänet mukaan (ja ansaita suosittelubonuksen).

Kun olette lisänneet toisenne kavereiksi, voitte jakaa toisillenne, missä olette shoppailleet ja kuinka paljon olette keränneet bonusta. Näette tiedon toistenne ostoksista kotisivullanne.

Tämä ominaisuus on täysin vapaaehtoinen. Voit halutessasi shoppailla myös täysin omassa rauhassa jakamatta tietoa käyttämistäsi verkkokaupoista kavereillesi.

Shoppailu ilman salasanaa

salasna2

Haluatko vain mahdollisimman nopeasti shoppailemaan ja keräämään bonusta? Nyt se onnistuu entistä helpommin, sillä voit kirjautua sisään Bonuswayhin pelkällä sähköpostiosoitteellasi. Bonusten kerääminen onnistuu tuttuu tapaan.

Huomaathan, että sinun tulee yhä syöttää salasanasi, jos haluat katsoa keräämiäsi bonuksia tai tehdä muutoksia käyttäjätunnukseesi.

Postilaatikko

posti
Palvelumme oikeasta ylälaidasta löydät linkin postilaatikkoon. Sieltä löydät kätevästi yhdestä paikasta viestit saamistasi uusista bonuksista, kaverikutsuista ja muista tärkeistä käyttäjätunnukseesi liittyvistä asioista.

Selainlisäosa Firefoxille

Nyt on ilouutinen Firefoxin käyttäjille, sillä kovasti toivottu Firefox-lisäosa on nyt julkaistu. Voit ladata sen lisäosasivultamme tai suoraan tästä linkistä: https://addons.mozilla.org/en-gb/firefox/addon/bonusway-fi/

Bonusway-lisäosan avulla saat muistutuksen bonuksista verkkokaupan sivuilla ja muistat aina kerätä nettiostoksistasi sinulle kuuluvat bonukset.

Kehitämme palveluamme ja näitä uusia ominaisuuksia jatkuvasti. Jos sinulla on kommentteja, kysymyksiä tai kehitysehdotuksia, otamme niitä hyvin mielellämme vastaan kommenttina tähän blogijuttuun tai sähköpostitse osoitteeseen tuki@bonusway.fi.

Kommentit (3)

Firefox-lisäosan käyttäjä
11.07.2016 10:59

Muuten hieno lisäosa, mutta sen ”käytätkö Adblockia” popupin voisi rajoittaa sivuille, joilta saa bonusta. Käytän sitä yleisesti selatessani, mutta laitan sen niin että kauppojen sivuilla sitä ei käytetä. Nykyisin näyttöni korkeus loppuu kun tämä pop up hyppii koko ajan oikeassa alanurkassa.

Vastaa
  Cristina (Bonusway)
  18.07.2016 10:35

  Heippa!

  Kiitos palautteestasi.

  Huomattiin myös viime viikolla, että tuo pop uppi ilmestyy aika tiiviiseen tahtiin, niin tehtiin uusi versio tuosta Firefoxin selainlisäosasta. Kokeilisitko varmuuden vuoksi päivittää selainlisäosasi tuohon uudempaan versioon? 🙂

  Vastaa
   Firefox-lisäosan käyttäjä
   20.07.2016 13:23

   No nyt se ei pompi joka väliin, hienoa! Kiitos kovasti tästä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös