Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Vaatteiden tilaaminen Kiinasta


Kiinasta tilaaminen on yhä suositumpaa ja iso osta ostajista tilaa sieltä vaatteita, koska vaatteita voi saada paljon halvemmalla hinnalla. Vaatteiden tilaamisessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä Kiinassa vaatekoot voivat erota länsimaisista. Myös eri kiinalaismyyjien vaatekoossa on paljon vaihtelua. Jos olet tilaamassa AliExpressiltä vaatteita, niin suosittelemme katsomaan ohjeet Kiina-vaatteiden ostamiseen:

1. Tutki tuotetta tarkasti. Kun olet löytänyt mieluisan tuotteen, perehdy tuotetietoihin ennen kuin laitat sen ostoskoriin.

 

2. Tarkista, onko myyjä saanut hyvää palautetta muilta ostajilta. Löydät tuotteen otsikon alta tietoa, kuinka monta tähteä ovat keskimäärin ostajat antaneet ja suluista näet, kuinka moni on antanut myyjälle arvion. Samalta riviltä löydät kyseisen tuotteen tilausten määrän. Mitä enemmän hyviä arvioita on annettu ja tilauksia tehty, voit todeta myyjän olevan luotettava.

 

3. Katso muiden ostajien kirjalliset palautteet. Löydät lisää palautteita, kun selaat sivua hieman alas ja klikkaat kohdasta ”Feedback”. Näet myös ostajien tiedoista, minkä kokoisia ostajat itse ovat ja minkä vaatekoon he ovat tilanneet samalta myyjältä.

 

 

4. Tutki kokotaulukkoa. Pääset kokotaulukkoa katsomaan kahdesta kohdasta. Kokovalikon vierestä ”Sizing info”, pääset katsomaan tarkat mitat tai Feedback- otsikon vierestä olevasta välilehdestä ”Product Details”. Product Details -sivuilta näet vielä tarkemmin tietoa tuotteen materiaaleista ja muista ominaisuuksista. Omat mitat kannattaa ottaa ylös ja verrata niitä vaateiden kokotaulukkoihin, niin tiedät sopivimman koon. Mikäli jää epävarma olo vaatekoosta ja haluat kovasti tuotteen, niin kannattaa valita normaalia isomman vaatekoon.

Product details -kokotaulukko:

 

5. Maksa ostoksesi turvallisella maksutavalla. Kun ostat ulkomailta, niin suosittelemme käyttämään turvallisia maksutapoja kuten PayPal, debit-korttia tai luottokorttia.

Kun muistat nämä vinkit, niin pääset hyvään alkuun ja voit shoppailla turvallisin mielin AliExpressiltä. Tiesithän, että liittymällä Bonuswaylle, voit kerätä AliExpressin tilauksista 5,5 % bonusta rahana takaisin. Mikäli joku muu AliExpressissä mietityttää (esim. tullimaksut), niin löydät aikaisemmasta blogistamme lisää tietoa AliExpressistä.

Kommentit (4)

MirjaM
12.02.2017 15:34

Koskeeko tämä vain vaatteiden ostoa Aliexpressistä?

Vastaa
    Cristina (Bonusway)
    16.02.2017 12:28

    Moikka!

    Kiinavaatteiden pienet koot eivät koske pelkästään ALiExpressiä, vaan kannattaa ihan yleisesti katsoa tarkasti jokaisen kiinakaupan koot ja niistä ilmoitetut mitat. 🙂

    Vastaa
herzi
14.02.2017 07:25

Kiinasta ostetut vaatteet ovat tosiaan pieniä. XL ei merkitse eu:n xl vaan on joku s…
Kannattaa vain tilata semmoisesta kaupasta missä on länsimaiset koko merkintä käytössä.Vertailutaulikotkaan eivät pidä paikkaansa aina.

Vastaa
liian pieni suomalaiseksi
24.02.2017 11:15

Itse tilaan Kiinasta vaatteita just sen takia, että ovat pienempää kokoa. Vaatekoot suurentuneet Suomessa todella paljon. Lyhyelle ja laihalle ei Suomessa löydy oikean kokoisia vaatteita kuin lasten/teiniosastolta. Päälle 30 vuotiaana haluan pukeutua aikuismaisiin vaatteisiin, jotka istuvat hyvin.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös