Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Vempaimia ja tekniikkaa halvalla AliExpressistä – Katso 6 tuotetta!

Oletko yhtä suuri tekniikan fani kuin mekin? Tahdotko tehdä hyviä löytöjä ja säästää rahaa ostoksissasi? Siinä tapauksessa tämä artikkeli on juuri sinua varten! 

Löydät kaikki alla olevat tuotteet Bonuswayn kautta, joten saat rahaa takaisin ostoksistasi. Bonuswayn jäsenenä saat myös ensimmäisestä ostoksestasi 10 euron tervetuliaisbonuksen kaupan päälle.

Pahviset VR-lasit

Näillä pahvisilla VR-laseilla pääset helposti ja edullisesti kokemaan virtuaalisen todellisuuden. Google esitteli pahvisen VR-setin ensimmäisenä ja sitä on sen jälkeen kopioitu ahkerasti. Googlea ei kuitenkaan häiritse kopiointi, vaan on julkaissut yksityiskohtaiset ohjeet, miten pahviset lasit saa rakennettua itsekin.

AliExpressistä löydät nämä lasit 3-10 eurolla. Jos haluat kokeilla virtuaalista todellisuutta maksamatta itseäsi kipeäksi, me suosittelemme kokeilemaan tätä!

Osta nyt!

Fidget Cube

Fidget Cube on kuution muotoinen stressilelu, jonka jokaisella sivulla on erilaisia painikkeita, joita räplätä. Jos kaipaat jatkuvaa tekemistä sormillesi, fidget cube on täydellinen ratkaisu siihen. Mutta ole varovainen, kuution näpeltäminen voi vähentää stressitasojasi, mutta samalla kiristää lähellä olevien ihmisten hermoja. 😉

Fidget Cube on yksi nopeiten kopioiduista tuotteista Kiinassa. Niistä löytyy paljon eri värejä varsin huokeaan hintaan.

Osta nyt!

Powerball

Rannelihaksia vahvistavan Powerballin hinta on laskenut aiemmasta, koska niitä tehtailee nyt yhä useampi valmistaja. Voimapallo on hauska ja tehokas treeniväline, jossa pääset haastamaan itsesi ja kaverisi.

Mitä kovempaa pyörität palloa ranteessasi, sitä suurempi pallon vastus on. Pallon digitaaliselta näytöltä pystyt seuraamaan pyörimisnopeutta. Ottakaa kisa kaverin kanssa, kuka saa pyöritettyä palloa nopeiten!

Osta nyt!

Salar C13 Wired Gaming Headset

Nämä edulliset pelikuulokkeet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset. Kuulokkeet toimivat loistavasti keskusteluun, sillä äänenlaatu on huippulaatua. Kuulokkeet ovat myös tukevat, kevyet ja mukavat päässä.

Hyviä pelikuulokkeita löytyy myös edullisesti. 🙂

Osta nyt!

Xiaomin autokamera

Xiaomi on kiinalainen elektroniikkayritys, joka myy muun muassa puhelimia, mobiilisovelluksia, pöytäkoneita ja muuta kuluttajaelektroniikkaa. Tämä edullinen autokamera on yksi Xiaomin myydyimmistä tuotteista vuonna 2018. Kamera tukee 1080P -kuvaa ja laajalla 165° kuvakulmalla kamera näkee helposti kolme kaistaa kerrallaan.

Osta nyt!

3 D kynä

Haluatko ostaa 3D-printterin, mutta rahat eivät riitä siihen? 3D-kynällä toteutat haaveesi ja luot upeita taideteoksia! Kynä muuttaa muovin kolmiuloitteisiksi veistoksiksi ja voit piirtää jopa ilmaan. You Tubesta löydät paljon hyviä videoita, joissa näytetään, miten kynät toimivat.

Osta nyt!

 

Löysitkö mitään kiinnostavaa? Kerro meille kommenteissa omat parhaat löytösi AliExpressistä!

 

Jos et ole tilannut aikaisemmin AliExpressistä mitään, lue toinen blogitekstimme ohjeet AliExpressistä tilaamiseen.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös