Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Vietä syysloma Helsingissä – katso parhaat menovinkit!

Helsingissä riittää tekemistä koko syyslomaksi niin kaupungin asukkaille kuin vierailijoillekin. Iltojen hämärtyessä kaupunki ei käperry talviunille, vaan riemuitsee valoilla, esityksillä ja urheilulla!

Karnevaalitunnelmaa, sirkusta ja hevosia

Linnanmäen kausi huipentuu 12.-22.10 Valokarnevaaliin, jossa kaupunkilaiset ja matkaajat pääsevät nauttimaan huvipuiston tunnelmallisesta valaistuksesta ja Estradin keikoista. Tänä vuonna Valokarnevaalin sekä aloittaa että lopettaa näyttävä ilotulitus. Estradilla nähdään karnevaalien ajan muun muassa Erin, Prinssi Jusuf, Mikko Harju ja Mira Luoti.

Sirkus Finlandia esiintyy koko lokakuun Helsingin Kaisaniemen puistossa. Sirkus on kiertänyt ympäri Suomea jo vuodesta 1976 ja on ansainnut tittelinsä Suomen kansallissirkuksena.

Hevostaituruutta Helsingissä nähdään sirkuksen lisäksi Suomen suurimmassa vuosittaisessa hevostapahtumassa Helsinki International Horse Showssa 18.-22.10. Tapahtuma järjestetään Helsingin Jäähallissa jo 32. kertaa. Satavuotiaan Suomen juhlavuoden kunniaksi Helsinki International Horse Showssa järjestetään erityistä ohjelmaa varsinkin lauantai-iltana.

Museoita, teatteria ja oopperaa

Helsingin kulttuurielämä on runsasta ja laadukasta. Kulttuurinnälkäisiä hellitään muun muassa Kansallismuseon Kalevala Korun 80-vuotisjuhlanäyttelyllä, Helsingin kaupunginmuseon valokuvanäyttelyllä satavuotiaista helsinkiläisnuorista sekä Ateneumin Ankallisgallerialla, jossa ankallistaiteen helmiä nähdään ensimmäistä kertaa Ankkalinnan ulkopuolella.

Helsingin kaupunginteatterissa ohjelmistossa on muun muassa koko perheen suosikki Peppi Pitkätossu sekä suurmusikaali Myrskyluodon Maija. Radio Sinfoniaorkesteri esiintyy syyslomaviikkoina Musiikkitalossa ja italialainen ooppera Rigoletto hurmaa Helsingin Oopperan päänäyttämöllä.

Pokemoneja Helsingin saarilla

Suomenlinna on ehdottomasti yksi Helsingin kiinnostavimmista nähtävyyksistä ja kaupunginosista. Tämä Unescon maailmanperintökohde oli aikoinaan Ruotsin valtakunnan suurin linnoitus ja on edelleen yksi maailman suurimmista merilinnoituksista. Suomenlinnaa pidetään myös Helsingin parhaana paikkana napata harvinaisia pokemoneja.

Korkeasaarella eivät piileskele ainoastaan harvinaiset eläimet vaan pokemonit ovat löytäneet tiensä myös tälle suositulle saarelle. Korkeasaari houkuttelee syyslomalla pokemon-pelaajia jakamalla ympäri saarta kymmeniä lureja arkipäivinä 17.-21.10 klo 11-14. Saarelta löytyy myös yli kolmekymmentä pokestoppia ja kaksi gymiä.

Jääkiekkoa ja jalkapalloa

Jääkiekko ja jalkapallofaneille on tarjolla kiinnostavia otteluita syysloman aikana. HIFK Fotboll pelaa kotiottelunsa 12.10. ja 20.10. Telia Areenalla. Vastassa ovat jalkapalloseurat PS Kemi ja seinäjokelainen SJK.

Jääkiekkofaneille on luvassa Jokereiden KHL-pelejä Hartwall-areenalla 15.10., 17.10, 23.10., 25.10. ja 27.10. Kolmeen viimeisimpään otteluun 23.-27.10. saa Jokereiden syntymäpäiväviikon kunniaksi kolme lippua kahden hinnalla. 27.10. pelataan Jokereiden 50-vuotisjuhlaottelu Dinamo Minskiä vastaan.


Vietä syysloma Helsingissä ja kerää bonukset hotellivarauksistasi
mm.
Booking.comin (4%), Omena Hotellien (4,8%), ebookersin (4,5%) ja Hotels.comin (4-5%) kautta!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös