Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Viime hetken joululahjat 2016


Pääsemme pian nauttimaan joulusta läheistemme kanssa. Nyt on alle viikko jouluun ja kaikki joulujärjestelyt, lahjoista puhumattakaan pitäisi olla pian valmiina. Lahjojen tilaaminen verkkokaupoista alkaa olla jo pikkuhiljaa myöhäistä. Jos sinulta puuttuu vielä muutamat lahjat, niin ainakin nämä seuraavat lahjat ehdit hankkimaan jouluaattonakin:

Matkat

Eckerö Line

Anna lahjaksi yhteistä aikaa ja matka Tukholmaan: Eckerö Linella matkustat vaivatta Tallinnaan nopealle kaupunkilomalle. Perinteisten matkojen lisäksi voit varata mm. ooppera- ja spamatkoja. Tarjoamme jokaisesta varauksestasi 3,08 % bonusta.

Hotels.com

Joululahjaksi yhteinen matka kotimaahan tai ulkomaille? Varaa matkalle hotelli Hotels.comista ja saa bonusta jopa 5 %. 

Naantalin & Ruissalon kylpylät

Kukapa ei kylpylälomia rakastaisi! Varaa teille rentouttava kylpylähetki tai anna Naantalin & Ruissalon kylpylöihin lahjakortti, niin tätä varmasti lahjansaaja arvostaa. Saat majoitusvarauksesta tai lahjakortista 4 € bonusta.

Ebookers

Milloin viimeksi kävitte yhdessä ulkomailla? Jos läheisesi haaveilee matkasta ulkomaille, niin tämä lahja varmasti ilahduttaa. Löydät Ebookersilta lennot ja hotellit näppärästi suosittuihin lomakohteisiin. Saat kauttamme jopa 3,5 % bonusta.

Elämys

Let’s Deal

Let’s Dealista löydät edullisesti diilejä esimerkiksi ravintoloihin, erilaisiin palveluihin ja erilaisiin vapaa-ajan tekemisiin. Olisiko ravintola-illallinen tai hemmotteluhetki se oikea lahja? Kun teet kauttamme tilauksen Let’s Dealilta, saat 6 % bonusta.

Greatdays

Greatdaysista löydät joululahjaksi erilaisia elämyslahjakortteja. Voit varata ravintola-illallisia, kursseja (esim. tee-kurssi), joogaa tai seikkailuja (esim. sukellusta, Karting jne.) Tarjoamme Greatdays tilauksista 4 % bonusta.

Elisa Viihde

Anna joululahjaksi Elisa Viihde -tilaus ja lahjan saaja voi katsoa suosikkiohjelmiaan missä ja milloin vain. Elisa Viihteen tilauksesta saat 7,50 € bonusta.

Viaplay

Viaplayn kautta voi katsoa suosittuja kansainvälisiä sarjoja, urheilua, elokuvia ja lastenohjelmia silloin kun haluat – tietokoneella, kännykällä tai tabletilla. Saat Viaplayn tilauksesta bonusta jopa 4,50 €.

Luettavaa

Sanoman joulukampanja

Sanoman joulukampanjassa saat kaikki Sanoman lehdet hintaan 24,90 euroa. Valitse lehti itsellesi tai esimerkiksi ystävällesi joululahjaksi. Tämän jälkeen pyöräytä pukin lahjakarusellia, josta saat tilauslahjan kaupan päälle. Lahjalistalta löytyy esimerkiksi Erja Hirven käsilaukku ja lompakko (arvo 70 €) ja esimerkiksi verenpainemittari (arvo 59 €). Kauttamme tehdystä tilauksesta tarjoamme 7,25 € bonusta.

Muut lehtilahjat

Ilahduta lehtilahjalla, josta on iloa pitkään: täältä löydät kaikki lehtitilaukset, josta keräät myös bonukset. Mukana mm. Me Naiset, Seiska, Elle ja Cosmopolitan.Iloista joulua kaikille Bonuswayn käyttäjille! 🙂

Ystävällisin terveisin,
Cristina

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös