Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Vuoden 2018 odotetuimmat pelit!

Odotitko vuotta 2018 yhtä paljon kuin mekin? Tästä vuodesta tulee mahtava, sillä pääsemme pelaamaan suosikkisarjojemme jatko-osia, legendaaristen pelien uusia versioita ja tutustumaan täysin uusiin peleihin. Katso lista Bonuswayn vuoden 2018 odotetuimmista konsoli- ja tietokonepeleistä.

Löydätkö suosikkisi? Kommentoi, jos jätimme sinulle tärkeän pelin pois listasta!

10. Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus on japanilainen seikkailupeli, jossa nimetön matkaaja ratsastaa kirotulle maalle kantaen samalla kuollutta tyttöä nimeltään Mono. Tyttö on mahdollista herättää henkiin, jos matkaaja onnistuu tuhoamaan 16 kolosseiksi kutsuttua valtavaa hirviötä.

Peli julkaistiin ensimmäistä kertaa 13 vuotta sitten PlayStadion 2:lle ja nyt pelistä on tehty uusi versio PlayStation 4:lle. Peli oli jo aikoinaan todellinen mestariteos, joten odotukset ovat korkealla.

Pelin alustava julkaisupäivä on 7.2.2018. Ennakkovaraa peli CDON.comissa!

9. Anthem

Anthem of BioWaren kehittämä toimintaroolipeli, jota voi pelata yksin tai verkossa muiden pelaajien kanssa. Peli on kolmannen persoonan peli, eli avointa pelimaailmaa esitellään pelihahmon takaa nähtynä. Pelin julkaisupäivästä ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta peliä voi alustavasti odotella 2018 loppupuolella.

Peli julkaistaan PS4:lle, Xbox Onelle ja Microsoft Windowsille. Ennakkovaraa peli CDON.comissa!

8. Sea of Thieves

Sea of Thieves on merirosvo-aiheinen toimintaseikkailupeli, jota pelataan yhteistyössä muiden pelaajien kanssa. Pelissä ryhmä pelaajia tutkii avointa maailmaa merirosvolaivan avulla.

Laivalla pelaajat tekevät vaihdellen eri tehtäviä, kuten navigointia, purjeiden nostamista, tykkien ampumista, laivan ohjaamista ja paljon muuta. Pelaajat tekevät tehtäviä, ryöstelevät ja taistelevat muita pelaajia vastaan.

Pelin alustava julkaisupäivä on maaliskuussa ja se julkaistaan Xbox Onelle ja Microsoft Windowsille. Ennakkovaraa peli Discshopissa!

7. Days Gone

Days Gone on selviytymiskauhupeli, jossa kulkuri ja entinen palkkionmetsästäjä Deacon St. John koettaa selviytyä post-apokalyptisessa maailmassa, jossa pandemia on tappanut lähes koko ihmiskunnan. Pandemia muutti myös miljoonat aivottomiksi zombin kaltaisiksi olioiksi, jotka muuttuvat öisin erityisen aggressiivisiksi.

Days Gone julkaistaan ainoastaan PS4:lle. Ennakkovaraa peli CDON.comissa!

6. Monster Hunter: World

Monster Hunter: World on uusi Monster Hunter -sarjan toimintaroolipeli. Peli on kolmannen persoonan peli, joka sijoittuu avoimeen maailmaan. Kuten aikaisemmissakin peleissä, pelaajan tehtävänä on joko tappaa tai ottaa kiinni isoja hirviöitä.

Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviä yksin tai yhdessä jopa kolmen muun pelaajan kanssa. Peli on ensimmäistä kertaa maailmanlaajuinen ja samassa pelissä voi olla pelaajia mistä päin maailmaa tahansa.

Peli julkaistaan 26.1.2018 ja se tulee PS4:lle, Xbox Onelle ja loppuvuodesta myös Microsoft Windowsille. Ennakkovaraa peli CDON.comissa!

5. Kingdom Hearts III

Haluamme olla optimisteja ja uskoa, että vuosien odottelun jälkeen Kingdom Hearts III julkaistaan vihdoinkin tänä vuonna. Ensimmäinen traileri pelistä julkaistiin jo 2013. Kingdom Hearts sarjalla on valtavasti vannoutuneita faneja, jotka rakastavat Disneyä ja Final Fantasya.

Uudessa pelissä seikkaillaan jälleen Akun ja Hessun kanssa niin tutuissa kuin uusissakin maailmoissa. Sen tiedämme, että pelissä nähdään uutuutena Disneyn Toy Story ja Big Hero -maailmat sekä tutut Twilight Town ja Herculeksen Mount Olympus.

Peli julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle. Ennakkovaraa peli Discshopissa!

4.  Far Cry 5

Far Cry:n viides osa tulee keväällä emmekä me malta enää odottaa! Peli sijoittuu suoraan Yhdysvaltojen sydänmaalle Montanan Hope Countyyn. Far Cry:ssa pääset olemaan sankari, joka nousee Hope Countyn väkivalloin haltuunsa ottanutta fanaattista tuomiopäivän kulttia vastaan. Värväät sotureita ja johdat vastarintaa.

Peli on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa pelaajalla on vapaus tehdä tehtäviä missä järjestyksessä hän haluaa. Peliä voi pelaa yksin tai kavereiden kanssa yhdessä.

Pelin alustava julkaisupäivä on 27.3.2018 ja se julkaistaan PS4:lle, Xbox Onelle ja Microsoft Windowsille. Ennakkovaraa peli Discshopissa!

3. God of War

God of War on toimintaseikkailupelien sarja, joka on väkivaltaisuuksien vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta. Uusin peli sijoittuu ensimmäistä kertaa skandinaavisen mytologian maailmaan. Kaikki aikaisemmat pelit perustuivat kreikkalaiseen mytologiaan.

Pelin päähenkilöllä Kratoksella on tässä pelissä mukana poikansa Atreus. Kratos toimii pojalle mentorina ja suojelijana. Yhdessä he taistelevat muinaisten viikinkien jumalia vastaan.

God of War julkaistaan PS4:lle alkuvuonna 2018. Ennakkovaraa peli Discshopissa!

2. Red Dead Redemption 2

Edellisen Red Dead Redemption pelin julkaisusta on kulunut jo kahdeksan vuotta ja fanit odottavat innolla seuraavaa osaa. Peli on toimintaseikkailupeli, joka vie pelaajan/pelaajat jälleen villiin länteen. Pelin päähenkilö on Arthur Morgan, lainsuojaton ja Van der Linde jengin jäsen, joka on onnistunut suututtamaan paljon ihmisiä.

Meillä on korkeat odotukset, sillä pelillä on sama tuottaja kuin Grand Theft Auto 5:llä, joka voitti viime vuonna useita vuoden peli -palkintoja. Red Dead Redemption 2 julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle huhujen mukaan kesäkuussa 2018. Ennakkovaraa peli Discshopissa!

1. Spider Man

Marvelin Hämähäkkimies-peli on ehdottomasti vuoden 2018 odotetuin peli! Pääset pelaamaan kokeneella Hämähäkkimiehellä, joka on oppinut hallitsemaan voimakkaita aistejaan, akrobaattisia kykyjään ja uutta pukuaan. Avoimessa maailmassa pääset liikkumaan New Yorkissa parkourin avulla ja seitin varassa sekä taistelemaan eeppisiä hahmoja vastaan.

Peli julkaistaan ainoastaan PS4:lle, mutta tarkempaa tietoa julkaisupäivämäärästä ei vielä ole. Ennakkovaraa peli Discshopissa!

+ Mobiilipeli, Harry Potter: Hogwarts Mystery

Yksi vuoden odotetuimmista mobiilipeleistä on ehdottomasti Harry Potter: Hogwarts Mystery. Pelaajat pystyvät luomaan oman hahmon, käymään taikuuden oppitunneilla Tylypahkassa ja harjoittamaan oppimiaan taikoja kaksintaisteluissa muita velhoja vastaan. Pelin voi ladata myöhemmin tänä vuonna Google Playssä ja Apple Storessa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös