Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Waboba Extreme -pallot ja 90-luvun aurinkolasit – katso kesän 7 hittituotetta!

Tänä kesänä rannalla heitellään Waboba Extreme -palloa, kellutaan donitsin muotoisilla uimapatjoilla, ja tyylin kuin tyylin kruunaavat 90-luvun aurinkolasit. 

1. Näyttävät aurinkolasit

Tänä kesänä aurinkolasityyliä haetaan 90-luvulta ja 2000-luvun alusta. 90-luvulla muodissa olleet sävytetyt aurinkolasit, erityisesti oranssin väriset, ovat tämän kesän ehdoton must have. Muodissa ovat myös 2000-luvun alussa suositut lähes koko kasvot peittävät lasit

Sporty Chic -trendi jatkuu tänäkin kesänä, eli urheiluvaatteita yhdistellään vapaa-ajan, työ- ja juhlavaatteiden kanssa. Urheilulliset aurinkolasit ovat kesän helpoin trendiasuste, sillä ne sopivat kaikkiin kesärientoihin.

2. Waboba Extreme -pallo

Jo maailmalla suursuosiota saavuttanut Waboba Extreme -pallo on rantautunut nyt myös Suomeen. Pallo on erinomainen rantalelu, sillä se pomppii superpallon lailla veden pinnalla. Katso videosta, kuinka nopeasti tämä vesisuperpallo pomppii!

3. Slackline

Slackline on tasapainoliina, joka kiinnitetään usein kahden puun väliin. Slacklining on hauskaa ajanvietettä pihalle ja se kehittää kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Taitojen kehittyessä liinalla voi oppia tekemään myös näyttäviä hyppyjä ja muita temppuja.

4. Ruoan muotoiset uimapatjat

Instagram-tilisi täyttyi viime vuonna yksisarvinen- ja joutsen-uimapatjoilla. Tänä vuonna se täyttyy melonien, avokadojen, ananasten, viinipullojen, donitsien ja muiden ruokien ja juomien muotoisilla rantapatjoilla.

5. Langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet ovat kehittyneet valtavasti ja niiden tarjonta on kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana. Sen tuloksena myös hinta-laatusuhde on vihdoinkin kohdillaan, eikä bluetooth-kuulokkeista tarvitse maksaa yhtä paljon kuin aikaisemmin. Langattomuus on tätä päivää ja siksi tänä kesänä yhä useampi vaihtaa perinteiset kuulokkeet nykyaikaisiin.

6. Langaton, vesitiivis kaiutin


Kuva: (c) Teknikmagasinet

Langattomien kuulokkeiden ohella myös langattomat kaiuttimet ovat tämän kesän must have -tuotteita. Langaton kaiutin lähtee helposti mukaan rannalle, piknikille ja mökille, eikä veden roiskeita tarvitse varoa. JBL:n vesitiiviin kaiuttimen voi ottaa jopa mukaan altaaseen!

7. Squishy ja Slime


Kuva: (c) Teknikmagasinet

Viime vuonna räplättiin Fidget Spinnereitä, mutta tänä vuonna ykköslelut ovat Squishyt ja Slime-limat. Vaahtomuovista valmistettuja Squishy-leluja on rentouttavaa ja hauskaa painella, sillä ne palautuvat aina muotoonsa. Ne myös tuoksuvat usein makealle ja ovat syötävän hyvännäköisiä.

Slime-leikkilimaa on mahdollista valmistaa myäs itse ja netti on pullollaan erilaisia valmistusohjeita. Osa limoista voi tehdä jopa syötäväksi. Limojen koostumus voi erota paljonkin toisistaan ja yksi uusimmista hiteistä on möyheä Fluffy Slime, joka on ilmavampi kuin perinteiset leikkilimat. Katso alta video, kuinka pehmeä Fluffy Slime venyy.

Bonusway on ilmainen palvelu, jossa käyttäjät jakavat toisilleen tietoa verkon parhaista tarjouksista ja löydöistä. Palvelun avulla keräät myös verkko-ostoksistasi bonusta rahana takaisin.

Mukana on lähes 900 verkkokauppaa mukaan lukien suositut verkkokaupat, kuten Teknikmagasinet, CDON.com ja Lenson.com.

Liity Bonuswayhin ja löydä verkon parhaat tarjoukset: www.bonusway.fi/liity

Kommentit (1)

Kyosti PIetola
27.05.2018 18:07

Aurinkolasimainoksen vehnapelto on melkoisesti hukkakauran saastuttama. Kasvusto ei tayta hyvan viljelytavan vaatimuksia. Hukkakaura on lainsuojaton, kulovalkean tavoin leviava vaarallinen rikkakasvi. Viranomaiset puuttuisivat Suomessa nain pahaan hukkakaurasaastuntaan ja velvoittaisivat viljelijan torjumaan sen.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös