Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Ystävänpäivän lahjaideat 2018

Ystävänpäivää vietetään 14.2. ja nyt on hyvä aika ruveta jo miettimään lahjaa ystävälle tai kumppanille. Romanttinen ystävänpäivähömppä on toisten mielestä ihanaa ja toisten mielestä turhaa. Me rakastamme ystävänpäivähömppää! Omaa kumppania ja ystäviä ei voi koskaan muistaa liikaa. 

Suomessa ystävänpäivällä on melko lyhyt perinne verrattuna muihin länsimaihin. Täällä se tuli kalenteriin vasta 1980-luvulla, kun muualla maailmassa pyhän Valentinuksen päivällä on satoja vuosia vanhat perinteet.

Päivä julistettiin viralliseksi juhlapäiväksi Englannissa jo vuonna 1537, ja 1800-luvulla painettiin jo ensimmäiset Valentinen päivän kortit. Maailmalla ystävänpäivää vietetään erityisesti rakastavaisten merkkipäivänä punaisine sydämineen ja ruusuineen.

Katso alta lista ystävänpäivä lahjaideoistamme, joista keräät bonukset talteen!

Kukkakimppu

Interflora – Ihana Nainen

Kukkakimppu on perinteinen, mutta yhä erittäin toimiva ystävänpäivälahja. Kuka ei ilahtuisi kauniista kukkakimpusta ystävänpäivänä?

Upeita kukkakimppuja voit tilata näistä kaupoista:
Interflora
Piilola

Alusvaatteita ja yöasuja


Meritta Bra

Kun ostat alusvaatteita toiselle, sinun täytyy tietää tarkalleen hänen kokonsa. Jos et tiedä tarkkaa kokoa, anna lahjaksi mieluummin kaunis yöasu. Voit myös ostaa uudet ja upeat alusvaatteet itsellesi ja yllättää sillä kumppanisi. Valmista hänelle esitys, jossa esittelet ostamasi asut, ja saat varmasti hänen päänsä pyörryksiin!

Alusvaatteita ja yöasuja löydät näistä kaupoista:
Meritta Bra
Zalando
Stockmann.com
Timarco

Suklaakonvehdit


Halipula-suklaa
Toblerone

Suklaa sulattaa jokaisen sydämen ja se on kukkien kanssa niitä perinteisempiä ystävänpäivälahjoja. Suklaatilalta löytyy käsintehtyjä suklaita, jotka sopivat hyvin lahjoiksi.

Suklaatilan herkut syntyvät käsityönä Ylöjärven maaseudulla, neljännen polven sukutilalla. Maaseudun elinvoimaisuus, suomalainen työ ja ihmisten ilahduttaminen ovat Suklaatilalle sydämenasioita. Suklaatilan verkkokaupasta voit valmiiden pakettien lisäksi tilata myös personoituja töitä, kuten suklaat omalla pakkauksella ja erilaiset elintarvikeväripainatukset suoraan suklaan pintaan.

Lahjat.fi:stä löytyy myös yksilöitäviä Toblerone-suklaita, joihin voit valita ystäväsi tai rakkaasi nimen. Mikä on sen mukavempaa kuin syödä nimikkosuklaata?

Haju- tai partavesi

Hugo Boss Urban Journey
Dolce & Gabbana 3 L’Impératrice EdT

Haju- ja partavesi ovat tyylikkäitä ystävänpäivälahjoja, mutta niissä voi helposti mennä myös pieleen. Sinulla ei pitäisi olla hätää, jos tiedät tarkalleen, mitä tuoksua ystäväsi tai rakkaasi mielellään käyttää. On aina pieni riski ostaa toiselle haju- tai partavesi oman maun mukaan.

Haju- ja partavesiä löydät näistä kaupoista:
Nordicfeel
Stockmann.com
Yves Rocher
eleven.fi

Kuvalahja


SmartPhoto kännykkäkuoret

Smartphotosta löydät laajan valikoiman erilaisia kuvalahjoja, jotka saavat varmasti hymyn ystäväsi tai rakkaasi kasvoille. Ihastuimme erityisesti kännykän kuoriin, joihin voi lisätä lempikuvia. Muita ihania vaihtoehtoja ovat kuvilla koristellut kirjanmerkit, magneetit, lasinaluset, tyynyt ja lasit. Kuvakirjat yhteisillä kuvillanne on myös upea ystävänpäiväyllätys!

Kylpyläviikonloppu tai romanttinen yö hotellissa

Ystävänpäivä on tänä vuonna keskiviikkona, mutta romanttisen kylpyläloman tai hotelliyön voi ajoittaa teille sopivaan ajankohtaan. On mukava, kun on jotain yhteistä odotettavaa. Varatkaa pitkä viikonloppu romanttista ja rentouttavaa kylpyläreissua tai kaupunkilomaa varten.

Kylpylöitä ja hotelleja varaat täältä:
Naantali & Ruissalon kylpylät
Flamingo Spa
Booking.com
Hotels.com
ebookers.fi

Pikkutuhmat lahjat

Kamasutra-pelikortit

Pikkutuhmasta lahjasta nautitte molemmat. Lahjat.fi:stä löytyvät Kamasutra-pelikortit ovat tavalliset pelikortit, joissa kuvina on Kamasutrasta innoituksensa saanut eroottinen tilanne mustavalkoisena piirroksena. Kortit sopivat kaikille pareille, niin tuoreille kuin vakiintuneimmillekin. Näillä korteilla pääsette hellempiin tunnelmiin ristiseiskan jälkeen!

Pikkutuhmia lahjoja löydät näistä kaupoista:
Lahjat.fi
Kaalimato.com
Huippukiva.fi
SexShop.fi
Seksitori.fi
Seksilelut.net

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös