Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Ystävänpäivälahjat 2017


Ystävänpäivä lähestyy ja omia ystäviä tai rakasta on hyvä muistaa lahjalla. Joskus lahjan keksiminen voi olla haastavaa, kun ei tiedä mistä toinen voisi ilahtua. Lahjan ei tarvitse välttämättä olla mitään suurta tai upeaa, sillä pienikin lahja lämmittää varmasti ystävänpäivänä mieltä. Jos tarvitset inspiraatiota, niin katso tästä meidän ystävänpäivälle lahjaideat:

1. Alusvaatteet

Alusvaatteet ovat aina hyvä lahja, koska ne tulevat aina tarpeeseen. Calvin Klein tunnetaan siitä, että ne ovat tyylikkäät ja oikeasti mukavan tuntuiset päällä. Calvin Kleinin alusvaatelahja tuo takuulla pientä luksusta arkeen. Tämä on yksi parhaita ystävänpäivälahjaideoita!Saat näistä kaupoista
Zalando – bonusta 2,5 – 5 %
House of Brandon – bonusta 4 %
Nelly.com – bonusta 4 – 11,5 %
Nly Man – bonusta 4 – 11,5 %
Boozt – bonusta 4 %
Asos – bonusta 3,5 %
NA-KD – bonusta 7,5 %

 

2. Elokuva

Ystävänpäivää on mukava viettää elokuvaa katsellen. Anna hyvä elokuva lahjaksi ja katsokaa vaikka yhdessä herkkuja nautiskellen. Elokuva on hyvin yleinen ystävänpäivälahja kaverille tai rakkaalle. Kannattaa tutustua ennakkoon lahjan saajan elokuva makuun, jos se ei ole vielä tiedossa.Saat näistä kaupoista:
Discshop – bonusta 3,5 – 5 %
CDON.com – bonusta elokuvista 1,5 %

 

3. Kylpysetti

Kylpysetti ei ole kovin kallis lahja. Varmista, että lahjansaajalta löytyy kylpyamme, mikäli hankit kylpykuulia tai -vaahtoja. Myös suihkuun soveltuvat setit ovat kivoja lahjoja. Voit joko ostaa valmiin pakkauksen tai muodostaa yksittäisistä tuotteista kylpysetin lahjaksi.


Saat näistä kaupoista:
Yves Rocher – bonusta 7,5 %
Lookfantastic – bonusta 5 %
Eleven.se – bonusta 5 %
Nordicfeel – bonusta 5 %
Biodelly – bonusta 4,55 %

 

4. Muumimuki

Kukapa ei tykkäisi sympaattisista muumimukeista!? Muumimukeja on niin paljon erilaisia, että jokaiselle persoonalle löytyy varmasti se mieluisa. Hanki siis ystäväpäivävälahjaksi muumimuki ja täytä se karkeilla, niin ei pahasti voi lahjavalinnassa mennä pieleen (ellei saaja sitten tykkää ollenkaa Muumeista?).

Mukeja saat seuraavista kaupoista:
Scandinavian Design Center – bonusta 5 %
Room21- bonusta 5 %

 

5. Teetä valokuvista jotain kivaa

Onko teillä pitkä historia takana ja vuosien varrella on paljon kuvia kertynyt? Keksi ja teetä teidän yhteisistä kuvista jotain kivaa tai hyödyllistä mm. muki, avaimenperä, kalenteri, kännykän kuori, essu tai magneetti? Tämä ystävänpäivälahja olisi ainakin ikimuistoinen ja varmasti mukava.Saat teetettyä kuvia:
Smartphoto – bonusta jopa 10 %

 

6. Koru

Naiselle tai miehelle koru on mukava lahja ystävänpäiväksi. Ennen korun hankintaa on hyvin tärkeää tietää, millaisista koruista lahjansaaja tykkäisi.Korut ja kellot saat:
Keskisen Kello – bonusta 1 %

Oliko joku ystävänpäivä lahjaideoista mieluisa? 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös