Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Mistä löytää isoja kenkiä naisille?

Kenkien shoppailu on useimmille naisille helppoa ja hauskaa. Ei tarvitse jonottaa pukuhuoneisiin, eikä kenkien sovittaminen ole vaivalloista ja aikaa vievää. Jos sinun kengän kokosi on suurempi kuin 40, kenkien shoppailu ei aina olekaan yhtä vaivatonta.

Kivijalkakaupat eivät tilaa isompia kokoja kuin pienen määrän, ja tietenkin joku on aina ehtinyt ostamaan ne nenäsi edestä. Onneksi verkkokaupoista löytyy kenkiä suuremmillekin jaloille, eivätkä koot lopu heti kesken!

Parhaat verkkokaupat isompien kenkien ostamiseen.

Zalando: Eurooppalaisen jättimäisen verkkotavaratalon valikoimaan kuuluu myös runsaasti isompien kokojen kenkiä. Koosta 43 löytyy esimerkiksi yli 2000 mallia, ja kenkien valikoima jatkuu kokoon 56 asti!

Spartoo: Spartoosta löytyy kauniita merkkikenkiä Clarksilta, Michael Korssilta ja Betty Londonilta kokoon 46 asti. Täältä löydät upeat korkokengät ja balleriinat. Enää sinun ei tarvitse kulkea pelkissä tennareissa!

ShoesPie: Seksikkäitä korkokenkiä, sandaaleita ja saappaita kokoon 45 asti.

Defshop ja JunkYard: Urbaanin ja katumuodin ystäville Defshop ja Junkyard ovat parhaita kauppoja trendikkäiden tennareiden ostamiseen. Koot menevät 46-50 asti ja valikoimiin kuuluvat muun muassa merkit Vans, Reebok, Nike, Adidas, Lacoste, Urban Classics ja Puma.

Nike ja Adidas: Urheilukenkien ykkösmerkeiltä löytyy molemmilta todella laajat kokovalikoimat naisten tennareita ja lenkkareita. Niken ja Adidaksen tennarit sekä näyttävät että tuntuvat jaloissa hyvältä.

Jos et löydä sopivia kenkiä sen takia, että jalkasi ovat keskivertoa pienemmät, lue blogipostauksemme pieniä kenkiä myyvistä verkkokaupoista.

Oletko sinäkin kokenut ärtymystä kenkäostoksilla, kun koot loppuvat kesken?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös