Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Mistä löytää pieniä kenkiä naisille?

Oletko kyllästynyt siihen, ettei aikuisten kenkäosastoilta löydy sopivan kokoisia kenkiä? Päädytkö usein lastenosastolle kenkäostoksille? Verkkokaupoista löytyy onneksi tyylikkäitä kenkiä myös pienijalkaisille naisille. Alla on lista kenkäkaupoista, joista saat myös bonusta.

Zalando: Zalandolta löytyy aikuisten naisten kenkien kokoja alkaen 33:sta! Uusia tuotteita lisätään verkkokauppaan joka päivä, joten tarjontaa riittää.

Asos: Löytyy iso valikoima koon 34-35 kenkiä. Naisellisia balleriinoja, korkokenkiä ja nilkkureita myös pienille jaloille. Sinun ei tarvitse maksaa maltaita tyylikkäistä ja sopivan kokoisista kengistä.

ShoesPie: Seksikkäistä kenkiä tyylikkäille naisille. ShoesPielta löytyy runsas valikoima koon 34-35 korkokenkiä, sandaaleita ja saappaita. Täältä löydät kengät, jotka sopivat räväkkään tyyliisi!

NONNON: Englantilainen verkkokauppa, joka myy upeita Melissa-merkkisiä kenkiä. Koot alkavat koosta 35.

Spartoo: Kenkiin erikoistuneesta verkkokaupasta Spartoosta löydät kattavan valikoiman naisten kenkiä alkaen koosta 35.  Sivut ovat suomeksi, mikä helpottaa verkkokaupan selailua.

Pieniä kenkiä kiinalaisista verkkokaupoista

Aasiassa myydään paljon enemmän pieniä kenkiä kuin Euroopassa. Käy katsomassa myös alla olevat sivustot ja ihastu aasialaiseen muotiin.

AliExpress: Kiinan suurin verkkotavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu yli 100 miljoonaa tuotetta. Täältä löydät varmasti satoja tuhansia erilaisia kenkiä! Muista kuitenkin kiinnittää huomiota tuotteiden ja myyjien saamiin palautteisiin. Älä osta mitään, mikä ei ole saanut yli neljää tähteä.

LightInTheBox: Vempaimia myyvän MiniInTheBoxin sisaryhtiö LightInTheBox on naisille suunnattu verkkotavaratalo. Sen yksi pääkategorioista on vaatteet ja valikoimasta löytyy loputtomasti kenkiä. Tuotteet eivät ole hinnoilla pilattu, mutta Kiinasta tilaavan kannattaa varautua myös erillisiin tullimaksuihin.

YesStyle: Aasialaista muotia Hong Kongista. YesStyle keskittyy ainoastaan vaatteisiin ja lifestyle-tuotteisiin, ja on Aasian ensimmäinen verkkokauppa, joka myy maailmanlaajuisesti. Kiinasta tilaamista ei tarvitse pelätä liikaa. YesStyle takaa laadun ja reklamoi vialliset tuotteet.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös