Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Selainlisäosan käyttäminen

Olemme huomanneet, että monille on jäänyt harmistunut mieli, kun bonuksen kerääminen on päässyt jälleen unohtumaan. Rakensimme selainlisäosan, jotta et unohtaisi enää kerätä bonuksia kauttamme. Selainlisäosan avulla muistat aina kerätä bonukset ostoksistasi. Tämän lisäksi voit selainlisäosan avulla kerätä bonukset Bonusway-tunnuksellesi.

Selainlisäosan voit ladata Google Chromen, Firefoxin tai Operan selaimeen. Jos sinulla ei ole vielä selainlisäosaa, niin lataa se täältä.

Saa muistutus bonuksen keräämisestä

Voit käyttää selainlisäosaa kahdella tavalla. Molemmilla tavoilla bonuksen kerääminen on helppoa. Esittelemme ensimmäisen tavan kerätä bonusta:

1. Siirry verkkokaupan sivuille ja selainlisäosa ilmoittaa bonuksien keräämismahdollisuudesta. Tämän jälkeen klikkaa selainlisäosassa olevaa punaista painiketta “Klikkaa tästä”.

bonusway3

2. Jos et ole valmiiksi kirjautuneena sisään, kirjaudu tässä välissä Bonuswayn tunnuksillasi sisään selainlisäosan avaamasta kirjautumisikkunasta.

3. Klikkaa uudestaan “Klikkaa tästä”-painiketta, kunnes punainen painike katoaa selainlisäosasta. Jäljelle jää teksti, joka kertoo verkkokaupan bonuksen suuruuden. Esimerkiksi ”Saat nyt 5,00 % bonusta ostoksestasi”.

bonusway4

4. Tee tilaus verkkokaupasta ja bonus kirjautuu normaaliin tapaan tunnuksellesi.

 

Klikkaa selainlisäosan kautta verkkokauppaan

Jos et halua mennä Bonuswayn sivujen kautta verkkokaupan sivuille, niin tämä toinen bonuksen keräystapa on mainio vaihtoehto. Toinen tapa, jolla voit kerätä bonusta onnistuu seuraavasti:

1. Klikkaa Bonusway-kuvaketta osoiterivin vierestä.

Näyttökuva 2016-02-25 kello 15.20.42

2. Kirjaudu sisään ja etsi ikkunan hausta haluamasi verkkokauppa.

 

3. Klikkaa kaupan logosta tai kirjoita etsimäsi kauppa hakuun  ja klikkaa kauppaan. Selainlisäosa ohjaa sinut verkkokauppaan klikkauksen jälkeen.
Bonusway

4. Tee tilaus loppuun ja bonus kirjautuu normaaliin tapaan tunnuksellesi.

Tärkeää

Klikkaat verkkokauppaan sitten sivustomme tai selainlisäosamme kautta, kannattaa sinun viimeistellä ja maksaa ostos ennen muilla sivustoilla vierailemista. Jos klikkaamisen jälkeen vierailet muilla sivustoilla, voivat nämä sivustot yliajaa meidän selaimeesi asettamamme evästeen. Tällöin bonus ei välttämättä kirjaudu Bonusway-tunnuksellesi.

Eli: Kun klikkaat oranssia Bonusway-nappia, selaile vain verkkokaupan sivuja kunnes olet maksanut ostoksesi.

Jos jäi epäselvyyksiä tai haluat esittää kysymyksiä, voit jättää kommentin alle tai ottaa meihin yhteyttä osoitteella tuki@bonusway.fi. Autamme mielellämme.

Kommentit (15)

Tuulikki Nisula
07.06.2016 13:39

Hei!
Onko minulla olemassa olevat tunnukset joilla kirjautua sivuillenne?
olen edelleenkin pihalla miten tää toimii?
Terv. Tuulikki

Vastaa
  Cristina (Bonusway)
  08.06.2016 06:34

  Hei Tuulikki,

  kiitos kommentistasi.

  Autamme mielellämme kadonneiden tunnuksiesi etsimisessä ja palvelun käyttämisessä. Lähetätkö viestiä tästä asiasta osoitteeseen tuki@bonusway.fi, näin pystymme auttamaan sinua parhaiten.

  Vastaa
Kännykälläshoppaaja
11.08.2016 08:31

Vielä kun sen lisäosan saisi kännykkään 😉

Vastaa
Pitkänen Liisa
22.08.2016 05:44

Hei ! Olen mielestäni ladannut tämän ohjelman,mutta ei ole toiminut ,miksi???

Vastaa
  Cristina (Bonusway)
  24.08.2016 10:53

  Hei Liisa,

  kiitos kommentistasi. 🙂

  Voisitko kuvailla ongelmaa tarkemmin (mahdollisesti kuvien kera) ja ottaa yhteyttä tämän asian tiimoilta osoitteeseen tuki@bonusway.fi? Tällä tavoin osaamme auttaa sinua parhaiten.

  Vastaa
Touko Tapiola
20.10.2016 14:02

Olen kadottanut kaikki tiedot m.m salasanan olen yrittänyt päästä sivulle mutta ei ole onnistunut,voitko auttaa Kiitos

Vastaa
  Cristina (Bonusway)
  27.10.2016 11:58

  Hei!

  Kiitos viestistäsi.

  Lähettäisitkö sähköpostia tuosta kirjautumisasiasta osoitteeseen tuki@bonusway.fi, niin pystymme auttamaan sinua parhaiten sähköpostitse. 🙂

  Vastaa
Mirja
28.03.2017 08:46

Hei ! Saako tiliostoista bonusta esim.ellokselta?

Vastaa
  Toimitus
  30.03.2017 12:48

  Hei!

  Bonusta voit saada Elloksen tai minkä tahansa muun kaupan tilauksesta, kun siirryt aina ensin Bonuswayn sivujen tai meidän selainlisäosan kautta kauppaan ja suoritat tilauksesi loppuun samassa istunnossa. Ja hetken päästä bonus kirjautuu tunnuksellesi. 🙂

  Jos tulee lisää kysymyksiä, voit olla yhteydessä käyttäjätukeemme tuki@bonusway.fi

  Vastaa
Ulla
18.09.2017 19:50

Teen ostoksia vain kännykällä, koska en omista tietokonetta. Lisäosa kännykkään olisi toivottavaa.

Vastaa
  Toimitus
  19.09.2017 08:04

  Kiitos palautteesta! Lisäosa kännykkään täytyy laittaa To Do -listalle.

  Vastaa
Simppa
19.12.2017 08:41

Lisäosa ei tunnu toimivan ihan täysin Firefoxissa (Windows). Esim. jos menen sivustolle booking.com, en saa muistutusta bonusmahdollisuudesta. cdon.comissa sen saan, nyt kun testasin, mutta en viimeksi pari viikkoa sieltä ostaessani, joten bonukset unohtuivat.

Vastaa
  Toimitus
  27.12.2017 13:22

  Hei,

  kiitos kommentistasi.

  Pahoittelen tuota. Booking.comissa tuo lisäosa on tarkoituksellisesti poissa käytöstä, mutta jos muissakaan kaupoissa se ei ilmesty, siitä kannattaa kirjautua sisään ja ulos, tai se kannattaa laittaa pois päältä ja päälle taas.

  Lisäosa kuitenkaan ei ole enää saatavilla Firefoxille, ja sen ei pitäisi enää tuolla selaimella edes näkyä enää ladattuna. Lisäosa on kuitenkin vielä saatavilla Chromeen että Operaan Firefoxin lisäosan korjausten aikana (ks. https://www.bonusway.fi/lisaosa).

  Toivottavasti tämä auttoi sinua!

  T. Tanja

  Vastaa
Fabi
08.01.2018 15:11

Hei,
en jostain syystä saa ladattua lisäosaa Mac Safarille.

Vastaa
  Toimitus
  08.01.2018 18:00

  Hei,

  kiitos kommentistasi.

  Valitettavasti Lisäosamme on tällä hetkellä saatavilla vain Operalle sekä Chromelle. Safari on kuitenkin suunnitteilla. 🙂

  T. Tanja

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös