Liity ilmaiseksi

uudet käyttäjät

Oma sivu

nykyiset käyttäjät

Vinkit turvallisen verkkokaupan tunnistamiseen


Mietitkö, mistä voit tunnistaa luotettavan verkkokaupan?  Verkkokauppoja löytyy laidasta laitaan ihan loputtomuuksiin. Luonnollisesti joukosta löytyy parhaita ja tunnettuja kaupoja, mutta myös vähän huonompiakin.  Meille on tärkeää, että käyttäjämme löytävät mahdollisimman luotettavia kauppoja. Tässä ovat vinkit, miten voit löytää luotettavia verkkokauppoja:

1. Tarkista kaupan sivuilta, että kaikki yhteystiedot ja katuosoitteet löytyvät
Ongelmatilanteiden tullessa yhteystietojen kautta voit olla yhteyksissä kauppaan asian selvittämiseksi. Tarvittaessasi voit testimielessä lähettää kaupalle tavallisia kysymyksiä ja katsoa, miten kauppa on valmis auttamaan sinua.

2. Onko verkkokaupalla salattua yhteyttä maksuvaiheessa?
Salatun yhteyden tunnistat siitä, että verkkosivun osoiterivi alkaa https:// -alulla ja sen edessä näkyy lukon symbooli. Voit maksaa kortillasi turvallisin mielin, kun salattu yhteys löytyy.

3. Katso löytyykö kaupasta turvalliset maksuvaihtoehdot
Turvallisia maksutapoja ovat esimerkiksi Paypal, postiennakko ja luottokortti. Löydät aikaisemmasta postauksesta meidän vertailut maksutavoista.

4. Tarkista kaupan palautus- ja toimitusehdot
Ihan varmuuden vuoksi kannattaa tarkistaa kaupan sivuilta ehdot. Lukemalla ehdot saat selville, että toimitetaanko tuote kotiisi ja mitkä ovat toimituskulut. Palautus/perumisoikeudet on myös tärkeää selvittää, niin tiedät millaiset oikeudet sinulla on, ja miten kauppa toimii virhetilanteissa.

5. Etsi ja lue muiden kuluttajien arvosteluja tai kokemuksia kaupasta
Netti on pullollaan arvosteluja ja kokemuksia. Ennen ostopäätöksen tekemistä kannattaa Googlen kautta etsiä tuoreimmat arvostelut kaupasta.

Verkkokaupasta ostaessa etenkin ulkomaalaisissa, on hyvä noudattaa yleistä varovaisuutta ja pyrkiä maksamaan ostokset turvallisilla maksutavoilla. Ongelmien tullessa maksunvälityspalvelut ja luottoyhtiöt ovat tukenasi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös